marți, ianuarie 22

Ofera invitatilor tai DIVERTISMENT!


In prestatiile mele nimic nu apare si nu dispare ca prin magie, nimic nu isi schimba locatia, nu se preface in fum, nu sunt oglinzi, ...nu e magie! Eu incerc sa citesc ganduri, sa creez coincidente imposibile, sa prezic actiuni si evenimente, sa misc obiecte de la distanta , sa opresc timpul in loc, sa indoi metale fara efort... Toate acestea intr-un spectacol antrenant, plin de participare din partea publicului. Mai mult decat atat: voi incerca sa demonstrez ca oricine poate face asta !

Spectacolele oferite contin efecte de mentalism selectate si structurate pentru fiecare tip de eveniment. Prestatia, in sine, e mai mult decat o simpla demonstratie de abilitati avand o tenta motivanta, este menita sa starneasca emotii, sentimente, ambitii, intrebari si uneori chiar nesiguranta in propriile convingeri.

Pot sustine spectacole la orice fel de eveniment, pentru orice numar de persoane, in amfiteatre si sali de conferinta sau in spatii restranse. Efectele pot fi prezentate pe scena sau fata in fata pentru diferite grupuri. Indiferent de situatie, voi face tot posibilul pentru a transforma evenimentul tau intr-un succes.

Indiferent ca ai o lansare de produs, seminar, workshop, targ sau expozitie, dineu sau orice alt eveniment, il voi face unic. Eu imi voi structura serviciile in functie de nevoile tale!
 

Copyright © 2008-2009 Cristian Gog. Textele de pe acest site pot fi preluate numai cu acordul expres al autorului si cu precizarea OBLIGATORIE a sursei !