miercuri, februarie 6

Premonitie

0 comentarii
Credeti sau nu, ieri am avut o premonitie, ... stiam ca voi fi implicat intr-un accident. Am fost cat se poate de atent toata ziua ( la fiecare detaliu, la tot ce misca in jurul meu, ... mai ales in trafic) sa nu fac ceva gresit. E un sentiment ciudat sa stii ca se va intampla ceva, sa fi sigur ca se va intampla, dar sa nu stii de ce, unde, cand si cum. Oricum, ca sa fac o poveste lunga cat mai scurta, aflat la o intersectie asteptand sa virez la stanga pe o straduta, conducatorul autoturismului din fata mea (care avea acceasi intentie) se hotaraste sa dea cu spatele ca sa ofere prioritate celui care se apropia din sens opus. A facut asta, fara a se asigura si ...premonitia mea avea sa fie adevarata si reala. Am pornit avetizarea sonora in momentul in care am vazut luminile de marsalier ale celui din fata aprinzandu-se, dar...
Oricat de mult am incercat sa fiu atent, sa evit orice posibila intamplare care ar fi putut avea o asemenea consecinta, se pare ca inevitabilul se intampla de fiecare data.
"Cat de fericit as fi daca aveam o asemenea premonitie in legatura cu cele 6 numere norocoase, acum 2 saptamani :D"

 

Copyright © 2008-2009 Cristian Gog. Textele de pe acest site pot fi preluate numai cu acordul expres al autorului si cu precizarea OBLIGATORIE a sursei !