marți, aprilie 14

Mentalism la One Tv II

0 comentarii
Dupa cum am scris in postul anterior(cel de ieri) si astazi am fost prezent in emisiune "La Dolce Vita", la Postul One Tv. Azi am fost mai in forma ca si ieri. Am facut demonstratii de telekinezie(am miscat obiecte de la distanta, am indoit cateva linguri). Prin diferite sugestii l-am influentat pe Andrei, unul din prezentatori, sa vada ceva ce nu exista si am facut o predictie in direct, care a vost verificata pe loc.La una din extragerile pentru premiile acordate in cadrul emisiunii, s-a ales un biletel cu numarul de telefon al unui participant. Am fost intrebat daca pot spune numele celui care a castigat, am zis Alina. Cei din regie au sunat si ne-au facut legatura in studio, a raspuns persoana, a fost intrebata cum se numeste si a raspuns ...Alina(ultima data cand am facut asta, am spus sexul, culoarea parului, numele, si am gresit varsta cu 2 ani)

Am facut apoi si o farsa, tot lui Andrei, care stia ca se va inregistra o emisiune pentru vinerea de Paste. L-am facut sa uite cifra 7 si sa creada ca numele lui este "Tractor Vasile".

Deocamdata astept inregistrarile si comentariile celor care au vazut emisiunile in direct.
 

Copyright © 2008-2009 Cristian Gog. Textele de pe acest site pot fi preluate numai cu acordul expres al autorului si cu precizarea OBLIGATORIE a sursei !