luni, februarie 2

Eveniment Expo - oferta noastra


Zilele acestea a fost Salonul Mireselor la Expo Transilvania, targ cu vanzare. Am fost prezent acolo impreuna cu firma Accolade Events. Au participat aproximativ 100 de firme care ofera produse si servicii clasice precum rochii, costume, bijuterii, florarii, sonorizari pentru nunti, poze, filmari, produse de cofetarie și cursuri de dans.

Pe langa aceste clasice oferte am fost placut surprins sa intalnesc noi tendinte precum sculpturile de gheata, lumanari si aranjamente atipice dintre cele mai moderne si ciudate. Nu eram singurul care ofeream ceva ..."mai altfel", pentru o nunta!
Impreuna cu firma Accolade Events, am promovat la Salonul Mireselor servicii noi in domeniu, care se pare ca au starnit interesul multor perechi de miri.

Daca, in Romania, se vrea a se iesi din tipar si se vrea o nunta pe care invitatii sa o tina minte si sa discute despre acesta mult timp dupa, noi oferim solutia: SERVICII DE DIVERTISMENT !

Efecte de mentalism la o nunta,? ....sunt 2 persoane in tara care sa ofere asta, eu sunt una dintre ele.

 

Copyright © 2008-2009 Cristian Gog. Textele de pe acest site pot fi preluate numai cu acordul expres al autorului si cu precizarea OBLIGATORIE a sursei !