luni, martie 9

Ali Bongo (8 Decenbrie 1929 – 8 Martie 2009)

0 comentarii

Veste trista pentru lumea iluzionismului, a murit marele magician Ali Bongo.
A fost una din persoanele care, prin gandirea si stilul sau a influentat un foarte mare numar de performeri si a contribuit la formarea multor cariere in domeniu.
Nascut in India in 8 decembrie 1929 cu numele de William Wallace a murit, ieri, la 79 de ani intr-un spital din Londra. Dovada ca pana si cei mai mari magicieni ai lumii raman neputinciosi momentului in care cortina se inchide ultima data.
Recent, a fost ales presedintele al "The Magic Circle", asociatie a carei membrii, impreuna cu toti magicienii lumii, ar fi aplaudat pana la sangerare daca ar exista si cea mai mica posibilitate sa se mai redeschida cortina o singura data iar marele Ali Bongo sa isi poata lua ramas bun. Aici vor aparea mai multe informatii despre acesta: Ali Bongo/Wikipedia, iar biografia profesionala a lui se gaseste aici http://www.ebornassociates.com/eborn-group/conjecture/ali-bongo.html

 

Copyright © 2008-2009 Cristian Gog. Textele de pe acest site pot fi preluate numai cu acordul expres al autorului si cu precizarea OBLIGATORIE a sursei !