vineri, iunie 12

Mentalism pentru copii

2 comentarii
Am fost ieri la Ocna Mures. Daca pana acuma credeam ca mentalismul pentru copii este ca muzica celor de la Parazitii pentru manelisti, mi-am schimbat parerea. A fost bestial !!! Copiii au fost cu gura cascata pe toata durata prestatiei, desi demonstratiile mele au fost dupa cele ale lui Stefan(care se potrivesc muuult mai bine la o audienta cu media de varsta mai mica). Nu a miscat unul, nu au fost neastamparati, nu au cometat. Pur si simplu au privit prestatia stupefiati. Ma bucur ca am reusit sa ofer acestor copii cateva momente "magice". Ma bucur ca am reusit sa prezint ceva motivant si am fost inteles. Am oferit bucurie si entuziasm, acolo unde "altii" cu posibilitati materiale considerabile, nu au avut bunavointa sa faca asta.

PS : Daca va intrebati de ce sunt atat de fericit, aflati ca am experianta ZERO in show-urile pentru copii, ...si e al dracului de greu sa lucrezi cu ei.Un prieten a zis : cum naiba sa citesti gandurile copiilor, cand ei se asteapta sa scoti iepuri din palarie?

PPS: Diseara ma vedeti la One-Tv, la Nopti Albe, de la 22:00

PPPS: Voi reveni cu o inregistrare video mult asteptata de toti, cea de la NCN, emisiunea "La uscat".


 

Copyright © 2008-2009 Cristian Gog. Textele de pe acest site pot fi preluate numai cu acordul expres al autorului si cu precizarea OBLIGATORIE a sursei !