joi, aprilie 2

Citirea gandurilor

5 comentarii
A fost arhidiscutat acest subiect. A fost demonstrat la un anumit nivel, de renumiti cercetatori, cu ajutorul unor aparate in care s-au investit multe miliarde. Se vrea o tehnologie care sa faciliteze comunicarea, in situatii in care anumiti factori externi ne impiedica sa folosim, fie gura pentu a ne exprima, fie urechile pentru a intelege ceea ce ne este comunicat.

Ce ne impiedica pe noi, ca oameni, sa comunicam fara ajutorul tehnologiei de ultima generatie? Nimic! Facem asta zilnic. Am vazut anul trecut, un studiu cu un rezultat cel putin interesant: pentru a comunica, folosim doar 40% exprimarea verbala. Ganditi-va! Analizati putin, o sa aveti un moment de stupefactie. Personal cred ca rezultatul studiului este departe de adevar, iar procentajul este aproximativ 25%.

Ce legatura are cu mentalismul si de ce spun asta? Pentru ca, pe scena uneori sunt in situatia in care, stiu de la inceput ce gandeste cineva(nu ma intrebati cum). Asa ca, nu imi ramane decat sa observ reactiile acestuia la instructiunile mele si felul in care isi exteriorizeaza unele procese mentale. As vrea sa stie asta si cei care intreaba cum se citesc gandurile!

Am sa revin cu exemple intr-un articol viitor.

 

Copyright © 2008-2009 Cristian Gog. Textele de pe acest site pot fi preluate numai cu acordul expres al autorului si cu precizarea OBLIGATORIE a sursei !