joi, ianuarie 21

Jucariile unui mentalist

5 comentarii
Leapsa vietii cu spatiul de lucru...

Sunt mentalist, nu sunt si nu ma consider bloger. Totusi, am primit o leapsa de la Ciulea cu urmatoarea amenintare verbala: "Daca nu razpunzi la leapsa, iti tai coitele!"
Leapsa zice sa fac o poza la spatiul meu de  lucru si sa o pun pe blog. Initial, crezand ca scap, am postat acest comentariu pe blogul lui:

Spatiile mele de lucru sunt toate locurile in care ma aflu (pe strada, in baie, in pat, in masina, coborand scarile dimineatza, la semafor…) Pot sa fac o poza la biroul de la job, sau daca insisti neaparat, o poza cu dulapul in care imi tin chestiile legate de iluzionism (dar va trebui sa te ucid apoi :P ). Deci, care sa fie ?

La care, el imi raspunde ca nu il intereseaza ce e la job … mai mult il intereseaza “masa” dinainte de un spectacol … cand ma pregatesc.

Vazand eu intentia lui Ciulea cu toata treaba asta si dorind a satisface unii curiosi, uite ca raspund:


Aceasta e masa mea inainte de un spectacol, de aici selectez si iau la mine ce am nevoie pentru acea prestatie plus echipamentul de sunet, daca vorbim de un spectacol de mentalism.

Multumiti, sau vreti si poza cu dulapul?
 

Copyright © 2008-2009 Cristian Gog. Textele de pe acest site pot fi preluate numai cu acordul expres al autorului si cu precizarea OBLIGATORIE a sursei !