vineri, februarie 27

Mentalism si iluzionism

0 comentarii
De ce spui ca e iluzionism? Ce faci tu e cat se poate de real!
E posibil ca, ceea ce voi spune mai departe, sa fie perceput ca fiind in contradictie cu alte postari ! Poate nu este destul de clar titlul acestui blog sau am probleme in a ma face inteles: efectele prezentate de mine sunt posibile prin intermediul iluziilor ! Nu sunt urmasul lui Michel de Nostredame, deci nu pot sa va spun numerele la 6/49 (oricum nici el nu ar putea face acesta). Sunt o persoana simpla, care a reusit sa creeze aceasta iluzie. Am prezis si rezultatul alegerilor pentru primaria Clujului cu exactitate, la procent, dar am facut asta pentru divertisment. Nu vreau sa fiu catalogat ca avand aceleasi aptitudini ca cele ale Mamei Omida, dar va pot spune ce ganditi, va pot influenta deciziile, va pot face sa va uitati numele, va sugestionez sa vedeti lucruri care nu exista in realitate, toate acestea, numai pentru divertisment. Sunt etertainer si scopul meu e sa ofer divertisment!
Deseori aud intrebarea de la inceputul acestei postari, urmata de o concluzie suspinata: "Cati bani as face in locul tau!" Pentru mine, satisfactia unei prestatii reusite, aplauzele audientei si extazul final al celui care ma angajeaza, sunt nepretuite.

 

Copyright © 2008-2009 Cristian Gog. Textele de pe acest site pot fi preluate numai cu acordul expres al autorului si cu precizarea OBLIGATORIE a sursei !