marți, ianuarie 19

Parapsihologie, atacuri energetice, flacara violet si o predictie

1 comentarii
Cand am declarat ca am fost contactat de catre un anume partid pentru a "da o mana de ajutor" intr-o campanie, multi au crezut ca glumesc.

Va insir o intamplare cel putin haioasa: Imi bate cineva la usa. Deschid, ...doua persoane, un domn si o doamna, exagerat de bine imbracati. Suntem noii dvs. vecini, vrem sa va intrebam ceva. Ii poftesc in casa, ei refuza si continua cu intrebarea: Considerati ca locul dvs. de munca este o sursa de stres? (atunci ma prind ce hram poarta si insist sa intre). Am raspuns ca nu sunt stresat, dupa care ma intreaba de principii, credinta ...toata poezia lor. Eu, ...cu poezia mea:  Nu cred in nimic, am principiile mele, pot realiza orice imi pun in cap,  nu am nevoie de "frati" care sa ma indrume!

Doamna perplexa! Ma ofer sa fac o demonstratie si indoi ceva linguri si furculite in mana ei. Cu scurtcircuit pe creier, ochii bulbucati si buzele uscate, incerca sa ma intrebe cum e posibil asa ceva. Daca as fi continuat cu alte efecte probabil ca d-na era gata sa renunte la tot ce credea pana in acel moment si sa propovaduiasca mai departe "minunile" lui Cristian Gog. De ce? Pentru ca, pentru ea, acest nimeni care a deschis usa, tocmai demonstrase imposibilul, ...in mana ei! Dupa o asemenea etalare a "putetilor mele"si datorita dovezii la care se holba tremurand, orice afirmatie a mea putea fi luata de buna, sunt sigur de asta. Acum sa revenim ...MAXIM, am spus!

 Ok, penibilul e ofticat! Geaona e mai penibil decat penibilul. Depasind asta, incerc sa explic situatia.
Sunt convins ca aceste ineptii sunt datorate unui consilier, cu mintea ingustata de atata studiu al unor "teorii si tehnici sigure" in ale parapsihologiei si a altor stiinte asemanatoare.

Deci, avem un alienat mintal, care crede cu ardoare in paranormal si ezoteric, care prin anumite metode si tehnici convinge(ex. de mai sus) unul sau mai multi aspiranti in stapanirea acestor "forte", ca ele sunt reale si infailibile. Acestia la randul lor conving un partid care accepta sa foloseasca tehnicile in campanie, ca oricum nu are nimic de pierdut(cel putin castiga voturile practicantilor si pasionatilor care recunosc tehnicile, ...sunt f multi credeti-ma). Partidul apeleaza la o persoana cu caracter promitator, care este identificata de aceeiasi "simpatizanti ai culorilor" din tabara adversa ...si uite scandalul !

Asadar, predictia mea de mare mentalist, ca urmare a flacarii violete acestei penibile situatii : o sa fim invadati de singura categorie profesionala care are beneficii de pe urma flacarii -> ghicitoarele, clarvazatoarele, prezicatoarele si alte fiinte inzestrate cu puteri dincolo de intelegerea noastra. 


Ce ziceti, sunt aproape?
 

PS Nu pierdeti umatorele seriale OTV cu Mama Omida & Co.
 

Copyright © 2008-2009 Cristian Gog. Textele de pe acest site pot fi preluate numai cu acordul expres al autorului si cu precizarea OBLIGATORIE a sursei !