luni, decembrie 7

Iluzionism Psihologic in Campus Pub II

1 comentarii

Gata distractia cu alegerile, trecem la treaba!

ILUZIONISM PSIHOLOGIC - Joi 10.12.2009 in Campus Pub (str. Clinicilor 35, la baza Piezisei) de la ora 20:00.Va astept sa experimentam impreuna  anumite imposibilitati. 

PRET intrare: 15 lei, 10 lei cu STUDCARD.  

PS: Iti voi arata cum sa iti scoti banii pe bilet! Informatii si rezervari la 0733336550 sau la 0743710369.


Mai jos aveti un articol din Monitorul de Cluj:
Ce fel de spectacole sustineti?
     Spectacolele contin efecte de mentalism, o ramura a iluzionismului prin care se experimenteaza fenomene considerate paranormale sau imposibile. Mai exact, incerc sa demonstrez posibilitatea atingerii imposibilului in cadrul unor spectacole dinamice si interactive in care publicul este martor la demonstratii de citire a gindurilor, influentarea si/sau controlul acestora, pina la crearea de coincidente imposibile, predictii si chiar demonstrarea telekineziei.
De cind va ocupati de acest gen de divertisment? O faceti dintr-o pasiune recent descoperita?
     Eu sint iluzionist, pasiunea pentru iluzii si magie o am din copilarie. Am descoperit mentalismul de aproximativ 6-7 ani si de atunci am ramas fascinat de aceasta ramura a iluzonismului care imi arata zilnic cit de conditionat gindim si cit de usor putem fi influentati de cineva care poseda tehnica si cunostintele necesare.
Unde sustineti spectacolele?
     Solicitantii prestatiilor mele sint in principal persoane si companii care vor sa organizeze evenimente memorabile sau agentiile de organizari evenimente. Prestez in diferite locatii de la sediul firmelor la hoteluri, restaurante, amfiteatre, sali de expozitii sau cinema, cluburi sau chiar la domiciliul clientului. Fac asta de aproximativ 3 ani.
Cum va primeste publicul in Campus Pub si care este atmosfera la spectacole?
     Am avut surpriza sa fiu primit foarte bine de publicul din Campus Pub, fiind vorba de studenti, in principal. Atmosfera, cred eu, este una relaxanta pentru toata lumea, dar exista si efecte mai "delicate" care provoaca stari complexe, avind momente de suspans sau chiar de perplexitate. In general, debutul oricarui spectacol stirneste curiozitate, tocmai datorita faptului ca mentalismul este putin cunoscut in tara, aducind elemente care stimuleaza intelectul. Curiozitatea se transforma treptat in nesiguranta in propriile convingeri, ajungindu-se in final la certitudinea ca uneori imposibilul devine posibil.

Comments

1 comments to "Iluzionism Psihologic in Campus Pub II"

Dan Ciulea spunea...
8 decembrie 2009, 10:14

am sa fiu prezent!

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2008-2009 Cristian Gog. Textele de pe acest site pot fi preluate numai cu acordul expres al autorului si cu precizarea OBLIGATORIE a sursei !