marți, iunie 23

Mentalism - La Uscat

12 comentarii
Ca tot mi-ati cerut un video si eu am tot zis ca urmeaza, am gasit pe net o inregistrare din emisiunea La Uscat de la NCN. Puteti vedea cine sunt, cum sunt si ce fac eu. Am prezentat in emisiune cateva efecte clasice de mentalism. Unele dintre ele se regasesc si in prestatiile mele oferite la diferite evenimente.



Comentarii, intrebari, ...va astept!

Comments

12 comments to "Mentalism - La Uscat"

Jhon spunea...
23 iunie 2009 la 14:07

In ce data a fost emisiunea? ca sunt curios de "saptamana viitoare", astept filmul in care ai fost la cabinet :)

Cristian Gog spunea...
23 iunie 2009 la 14:18

In luna mai, daca nu ma insel a fost pe 1 mai, nu mai retin. Filmare la cabinet nu am facut. Am primit solicitarea lor a 2-a zi, dar am refuzat. Nu pentru ca nu puteam face asta! Voi demonstra pe viitor, nu doar pentru a arata cuiva ca pot, ci ca "stunt publicitar". Am explicat asta celor de la NCN si au inteles. Sunt putine astfel de efecte care sa poata fi prezentate astfel si e pacat sa fie irosite.

Anonim spunea...
24 iunie 2009 la 02:49

Cum adica irosesti efectul din moment ce tu esti entertainer? nu are nicio logica... cea ce ai facut tu acolo practic nu a fost nimic, daca era ceva acceptai provocarea. "iluzionism" spune totul...

Cristian Gog spunea...
24 iunie 2009 la 10:48

Convingerea ta ca ce am facut eu acolo a fost sau nu ceva, nu am sa o comentez. Dar partea cu "stunt-ul publicitar" nu ai inteles-o. Asemenea efecte(foarte putine la numar) se fac pentru promovare, publicitate. Se fac O SINGURA DATA, dar nu pentru a demontra cuiva ca poti face asta. Cum ar fi fost daca Johannes s-ar fi lasat calcat de buldozer sau ingropat de viu, doar pentru a accepta o provocare? Nu imi faceam nici un fel de promovare sau publicitate daca faceam asta pentru emisiunea de la NCN. Astfel pentru mine stunt-ul ar fi fost "irosit". Sper ca acum se intelege.
"Iluzionism" spune multe, dar nu totul. Sunt iluzionist si nu am sustinut niciodata ca efectele sunt reale.
De ce folosesc termenul "efecte" in mentalism si nu trucuri am explicat in alte articole. Ma inclin.

Anonim spunea...
3 iulie 2009 la 13:36

Problema cea mai mare la voi iluzionistii este ... YOUTUBE.
:))) trucurile tale sunt postate pe acest site (youtube) de cel putin 4 - 5 ani.
modifica si tu si adu ceva mai nou

Cristian Gog spunea...
3 iulie 2009 la 13:50

Problema mare este ca lumea nu intelege. "Trucurile" nu sunt ale mele sau ale lui Vlad sau Johannes. Noi suntem cei care prezinta "trucul" respectiv (facem asta fiecare in felul nostru) si incearca sa il faca cat mai credibil prin modul in care este prezentat. Ca si curiozitate, efectele de mentalism prezentate azi de majoritatea mentalistilor din lume, au fost inventate acum cateva zeci de ani. Sunt unii dintre noi care ne dorim sa prezentam efecte clasice la care refuzam sa folosim "tehnologia moderna". Concluzie: sper sa pot ajunge la batranete fara a fi nevoit sa "aduc ceva nou"

Anonim spunea...
7 iulie 2009 la 09:44

Anonim, se pare ca tu esti un pusti (poate de pe cdj) care nu are de lucru si comenteaza pe un context total imposibil tie.

Anonim spunea...
7 iulie 2009 la 16:03

Gabrieliosa, repede sari tu la critici. Ideea e ca daca cineva apare la TV, macar sa apara cu ceva nou (original) care sa arate munca artistului si inovatia. Noroc ca aici nu se aplica Legea dreptului de autor ca atunci nu mai gandea Magicianu' nostru asa: "sper sa pot ajunge la batranete fara a fi nevoit sa "aduc ceva nou". De plagiaturi, playback etc. suntem satui. Marii artisti s-au ridicat prin inovatii. Oare sa imitam pe Blaine, Chris Angel, David Cooperfield etc. si apoi sa ii blamam si sa ii numim niste artisti de mana a doua !? (asa cum face acest tip, intr-un articol de-al lui)

Cristian Gog spunea...
7 iulie 2009 la 16:28

Domnule Anonim, cu iertare sa imi fie, dar esti total strain domeniului. Hai sa stabilim: am un mare respect pentru Blaine, pentru tot ce a facut in domeniu, si petru faptul ca reuseste sa prezite "trucuri fara prezentare". Pentru curiozitatea ta, Blaine cat si Criss Angel (cu mici exceptii) si multi altii, sunt si ei performeri, nu ei sunt autori ai acelor efecte. Noi suntem cei care prezinta, noi suntem entertaineri nu inventatori. Faceti o data diferenta fratilor!
Pt primul Anonim: Sunt curios si eu cate astfel de clipuri gasesti cu efecte asemanatoare cu cele prezentate de mine. Iti garantez ca nu multa lume este preocupata de a studia "clasicii", majoritatea sunt flamanzi de ultimele trucuri aparute pe video, greu ii convingi sa citeasca si sa inteleaga o carte veche (din care nu inveti cum sa folosesti carti de joc printate special sau alte "noutati" si miracole ale tehnologiei). Dar de ce imi pierd timpul sa explic...? Ma inclin !

Anonim spunea...
24 septembrie 2009 la 16:32

Bravo tie Gogule ma bucur sa te vad si pe la alte emisiuni !!Respect! Sico

Robby spunea...
17 martie 2012 la 00:03

Bai...deci in magie nu cred!!!dar asa de curiozitate la faza cu numerele m-am gandit si eu sa scriu numerele pe foaie!!!ce-i drept numerele pe care le-am scris jos sunt 37 si 62 dar recunosc ca prima oara am vrut sa scriu 68 si chiar la 68 m-am gandit!!!:))))...cat despre faza cu cercul si triunghiul eu m-am gandit la un cerc intr-un triunghi dar era totusi aproape!!tre sa recunosc ca esti foarte tare...
Asa de curiozitate...la ce varsta te-ai apucat sa faci chestiile astea???:D

Cristian Gog spunea...
20 martie 2012 la 00:16

Atunci nu pot decat sa ma bucur! Nu mai scriu oe acest blog de cativa ani buni. Ma gasesti pe www.cristiangog.ro

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2008-2009 Cristian Gog. Textele de pe acest site pot fi preluate numai cu acordul expres al autorului si cu precizarea OBLIGATORIE a sursei !