vineri, iulie 10

Ce fac romanii in concediu

1 comentarii
In Corfu, pe drumul care coboara spre plaja Glifada, se poate vedea insufletirea unor suporteri care au tinut sa marcheze locul prin care au trecut exprimandu-si fanatismul. Cand e vorba de fotbal, eu sunt indiferent si nu ma incearca nici un fel de sentiment fata de nici o echipa (de pe meleagurile noastre, sau de afara). Poate asta e si motivul pentru care, nu pot intelege nevoia si instinctul nebun de a intreprinde o asemenea actiune. Ce poti face aflandu-te in concediu, intr-un loc atat de "neinteresant"? Hai la graffiti neamule ...Predictia mea(de mare mentalist) este ca in toamna, vom desoperi langa aceste "opere de arta" si ceva mesaje legate de campania electorala pentru prezidentiale. Sa stie tot globul ce partide are Romania!

Comments

1 comments to "Ce fac romanii in concediu"

Lucian spunea...
10 iulie 2009, 13:10

mi-a sarit si mie in ochi. de fapt, mesajele cu acest continut apar pe vreo 3 km...da asta e portiunea cea mai ... elaborata :)

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2008-2009 Cristian Gog. Textele de pe acest site pot fi preluate numai cu acordul expres al autorului si cu precizarea OBLIGATORIE a sursei !