vineri, august 28

"Atractii" de concediu

1 comentarii
Chiar daca pagina si-a revenit si imaginile se incarca pe blog, nu am mai postat ganduri prin tastatura de ceva vreme. Motivul vine mai jos!

Acum 2 saptamani am plecat in concediu, am inceput bine si frumos. In prima zi, ajuns la destinatie, frumoasa si inteligenta mea masina, a hotarat sa se impreuneze cu un stalp. Fara voia mea! Senzorii de parcare observand flirtul si atractia partilor implicate in acesta aventura amoroasa au hotarat sa taca malc pentru a nu strica deznodamantul idilei. Compltot in prima zi de concediu, ...am fost tare fericit. Exclamatiile finale au apartinut senzorilor care, dupa contactul amorezilor au vrut parca sa aplaude si sa tambiteze lung reusita celor doi.

Intors acasa: constatare, service, certuri si scandal cu binevoitorii domni de la BCR Asigurari, nemultumiri la service, discutii calme si soptite (cat sa nu auda cei din strada) cu alti domni din BCR si iar service, dezamagire, ...ieri, de ziua mea, mi-am recuperat masina! De luni, am inceput lucru. Sunt fericit!

Comments

1 comments to ""Atractii" de concediu"

Dan Ciulea spunea...
23 octombrie 2009, 11:05

Salut, si scuze ca iti scriu aici, dar ti-am acordat un premiu :) , si trebuie sa te anunt! http://www.ciulea.ro/o-saptamana-norocoasa/

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2008-2009 Cristian Gog. Textele de pe acest site pot fi preluate numai cu acordul expres al autorului si cu precizarea OBLIGATORIE a sursei !