joi, ianuarie 21

Jucariile unui mentalist

5 comentarii
Leapsa vietii cu spatiul de lucru...

Sunt mentalist, nu sunt si nu ma consider bloger. Totusi, am primit o leapsa de la Ciulea cu urmatoarea amenintare verbala: "Daca nu razpunzi la leapsa, iti tai coitele!"
Leapsa zice sa fac o poza la spatiul meu de  lucru si sa o pun pe blog. Initial, crezand ca scap, am postat acest comentariu pe blogul lui:

Spatiile mele de lucru sunt toate locurile in care ma aflu (pe strada, in baie, in pat, in masina, coborand scarile dimineatza, la semafor…) Pot sa fac o poza la biroul de la job, sau daca insisti neaparat, o poza cu dulapul in care imi tin chestiile legate de iluzionism (dar va trebui sa te ucid apoi :P ). Deci, care sa fie ?

La care, el imi raspunde ca nu il intereseaza ce e la job … mai mult il intereseaza “masa” dinainte de un spectacol … cand ma pregatesc.

Vazand eu intentia lui Ciulea cu toata treaba asta si dorind a satisface unii curiosi, uite ca raspund:


Aceasta e masa mea inainte de un spectacol, de aici selectez si iau la mine ce am nevoie pentru acea prestatie plus echipamentul de sunet, daca vorbim de un spectacol de mentalism.

Multumiti, sau vreti si poza cu dulapul?

Comments

5 comments to "Jucariile unui mentalist"

Dan Ciulea spunea...
21 ianuarie 2010 la 12:20

:) super... astept urmatorul spectacol!

Dezaxata spunea...
21 ianuarie 2010 la 12:30

tipic masculin....dezordine mare

Cristian Gog spunea...
22 ianuarie 2010 la 12:52

@Dane esti primul pe care il anunt
@Dezaxata nu e dezordine, sunt doar expuse pt o mai usoara selectie. De aici ele se aseaza in linie, in ordinea in care trebuie sa intre in buzunare(exceptand calculatorul, pachetul mare de carti si bolul cu monede fiecare chestie are locul ei)

Anonim spunea...
19 mai 2012 la 11:52

Buna sunt o fath de 14 ani...si pana sa ajungi tu la Romanii au talent nu am mai auzit niciodata de mentalism...ciudat este (pt mn)ca azi mam informat ce ar fii acet "sport al mintii"...dar dintotdeauna am avut intrebari de genu "cine sunt eu?"....sau..."lumea in care traiesc este o lume reala?...sau este doar imaginatia mea:...mereu mau fascinat lucrurile mai "ciuadate" ca sa zic asa...aceste intrebari au aparut de la varsta de 4-5 ani...iar cu timpul am realizta ca vreau sa ma fac psiholog...asta a fost visul meu ...dar am un nou vis sa devin mentalist...si as vrea sa imi dai un sfat...de unde sa incep?:)...daca ai putea sa imi dai un sfat tias fii ft recunoscatoare
P.S:ai fost grozav la romanii au talent...imi doream ft mult ca tu sa castigi...::)

Anonim spunea...
19 mai 2012 la 11:53

Sper ca sa iti faci timp sa imi dai un raspuns:)

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2008-2009 Cristian Gog. Textele de pe acest site pot fi preluate numai cu acordul expres al autorului si cu precizarea OBLIGATORIE a sursei !