vineri, februarie 5

Iluzionist de ..."renume"

5 comentarii
Am pastrat ca draft acest articol aproape 2 ani de zile, am vrut sa il public, ...am vrut sa il sterg, ... acum e de actualiate si nu ma pot abtine:

Exista posibilitatea ca urmatoarele cateva randuri sa deranjeze cateva nume in domeniu, dar vreau sa imi exprim dezacordul cu unul din cei mai cunoscuti iluzionisti din tara noastra. Domnul mare iluzionist prin "nume" nu prin "renume" isi permite sa dezvaluie anumite secrete, la emisiuni si pe forumuri de discutii publice care sunt la indemana tuturor, aducand ca argument pentru aceste actiuni ale lui faptul ca manevrele sau efectele respective sunt atat de populare si stiute de toata lumea, ca nu trebuie depus mult efort pentru a afla secretul,... Ca mai apoi sa sustina ca nu poate raspunde unei intrebari puse de un curios pe acelasi forum, argumentand ca ar expune metodele si el iluzionist fiind, nu poate face asta.

Afla domnule "iluzionist de renume" care te ascunzi dupa un nume celebru ca anumite efecte, considerate de unii banale, pentru marea parte a celor ce iubesc aceasta arta, sunt cireasa de pe tort (daca sunt prezentate corespunzator!).

Daca invidia va impinge la fapte necugetate, cersiti atentie cu orice pret si va penibilizati degeaba, ..... va meritati soarta

Nu ma las prins in acest joc murdar, nu patez imaginea nimanui, ...nu vreau atentie! Vreau un singur lucru: noi, cei putini (pasionati cu adevarat), sa putem spune ca suntem iluzionisti. Fara a pleca privirea!

Comments

5 comments to "Iluzionist de ..."renume""

Anonim spunea...
5 februarie 2010, 14:51

Exact cum am scris si io: o sa ajungem sa ne dam americani sau engelzi cand o sa vrem sa facem street magic de rusine...

Cristian Gog spunea...
5 februarie 2010, 14:55

Imi e frica sa nu ajungem cum spune Vlad: sa fim nevoiti sa plecam din tara.

rzv spunea...
19 iunie 2011, 19:20

Pacat. Iluzionismul e o pasiune atat de frumoasa.. si mai nou, din pacate, accesibila oricui are un gram de curiozitate.

Cristian Gog spunea...
20 iunie 2011, 14:06

Sunt accesibile unele "secrete", pasiunea trebuie sa existe ca altfel nu se ajunge nicaieri.

PS Nu mai scriu aici de aproape 2 ani, il pastrez doar pentru arhive. Am facut loc pe site (www.cristiangog.ro/blog) pentru unele insemnari

Whatafy spunea...
17 august 2011, 00:23

cred ca ai mare dreptate, sunt deacord cu tine!

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2008-2009 Cristian Gog. Textele de pe acest site pot fi preluate numai cu acordul expres al autorului si cu precizarea OBLIGATORIE a sursei !