joi, februarie 4

Imposibil? Daca vrei POTI!

10 comentarii

Inainte sa crezi ca urmeaza bulshit-uri despre gandirea pozitiva si sa te acresti ca e un articol preluat partial de pe ciulea.ro, CITESTE-L !

Faci ceva pentru aproapele tau?

Cine este aproapele tau?


Persoana pe langa care treci pe strada si nu o observi, persoana din celalat capat a lumii de care nici nu ai auzit, prietenul amicului varului sotiei mamei lui icsulescu!


Asadar, te intreb, vrei sa faci ceva pentru el? Sa il ajuti daca are o problema? (a se observa, ca intrebare este daca VREI, nu daca poti!). Binenteles ca in mintea ta o sa sara o intrebare (pe drept) cum draq sa il ajut, daca nu am auzit de el si de probelemele lui?

Normal ca nu il ajuti daca nu ai auzit, dar daca ai auzit…VREI? esti dispus sa faci ceva…orice…cat de nesemnificativ (poate parea pentru tine, dar cu un impact extraordinar asupra problemei lui)?
Si ca sa ajung si la subiectul meu, iti spun ca azi, frunzarind netu’, am ajuns pe pagina lu’ chinezu, acesta a prezentat un caz, deloc socant, ci mai degraba o situatie comuna, i se poate intampla oricui, si anume dl Daniel Raduta are o problema medicala (aici gasiti tot ce tine de boala lui; dincoace gasesti o dovada – nu de alta dar avand in vedere cate tepe se dau astazi…suntem dispusi sa nu mai credem nimic; si nu in ultimul rand acolo gasesti si cateva modalitati prin care il poti ajuta!)

Si acum sa o luam putin logic, te rog sa ma urmaresti: Daniel Raduta, are nevoie de 120.000E – 150.000EUR, pentru a realiza operatia. Foarte mult! Toata lumea (inclusiv eu) a avut aceasta reactie vazand (auzind) suma de care are nevoie … dar nu e chiar asa!
De ce nu e chiar asa? Pentru ca suntem multi cei care nu ramanem indiferenti! Va spun ca ieri la ora 10:00 erau stransi aprox 9000 euro, la 17:00 erau 20032 euro. In acest moment sunt 26805euro! Va las pe voi sa trageti concluziile...

Pentru a dona, ai la dispozitie doua modalitati:
Răduţă Daniel Mădălin
EUR: RO72BTRL06404201F02712XX
RON: RO57BTRL064013HAF02712XX
Cod SWIFT/BIC: BTRLRO22
Banca Transilvania, agenţia Panduri, Bucuresti
sau, in cazul in care ai un card activat la plati on-line, fa transfer in contul de PayPal
 In cazul in care nu gasiti in sufletul vostru un motiv palpabil pentru a dona aceasta suma, AdiHadean va da un motiv cat se poate de bun! Aici adaug eu si o prestatie de mentalism cand vreti voi (daca nu am data deja rezervata).

Adi Hadean va alege castigatorul! Mai multe detalii o sa gasesti aici http://adihadean.ro/2010/02/vorbe-vorbim-da-fapte-facem/

Daca nu esti interesat sau curios de spectacolul meu de mentalism, poate vrei sa faci un cadou inedit unui prieten, sau poate ai firma si faci o lansare de produs,... Prestez pentru oricine, oriunde si oricand!

Daca nici asta nu te motiveaza citeste pe Gramada de bobi articolul "Cata viata ai in tine?"

Comments

10 comments to "Imposibil? Daca vrei POTI!"

Dan Ciulea spunea...
4 februarie 2010 la 13:35

=D>

Unknown spunea...
4 februarie 2010 la 15:54

Salut!

Poti sa-mi dai un pret de pornire pentru spectacolul de mentalism? As vrea sa-l listez la licitatii pentru Daniel.


Diana

Cristian Gog spunea...
4 februarie 2010 la 16:16

Daca tot prezinta lumea in Irish dovada donatiei eu am zis ca il las pe Adi Hadean sa decida cui sa ofer prestatia. Daca vreti si o licitatie, stabiliti voi un pret de plecare, oricat, nu conteaza (prestatiile mele in mod normal, incep de pe la 200 euro).

Unknown spunea...
4 februarie 2010 la 16:36

Perfect

Anonim spunea...
5 februarie 2010 la 10:21

Gogulee esti tare frate...Prietenii tai din localitatea natala te sustin din orice punct de vedere!Ai reusit frate...Ai ajuns unde ti-ai promis ca o sa ajungi.Noi avem doar un cunvant pt tine: RESPECT!!!

Cristian Gog spunea...
5 februarie 2010 la 13:35

Va multumesc, nu stiu care sunteti, dar va multumesc! Daca ma sustineti pe mine, va rog din suflet sustineti si cauza lui Daniel, ...fiecare cat sau cum poate. Ma inclin!

Claus Web spunea...
17 august 2011 la 00:25

cu putina ambitie putem face orice ce ne propunem!

Anonim spunea...
21 aprilie 2012 la 19:06

bravo esti f tare.poeziiautordiaconuoanarodica.blogspot.com.

Anonim spunea...
12 mai 2012 la 01:33

numai cuvinte de lauda la adresa ta.BRAVO.

Anonim spunea...
12 mai 2012 la 01:36

palaria jos in fata ta.esi mare omule.

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2008-2009 Cristian Gog. Textele de pe acest site pot fi preluate numai cu acordul expres al autorului si cu precizarea OBLIGATORIE a sursei !